Velmi mě překvapilo kolik lidí se zúčastnilo odborářské demonstrace v Praze 21.5.2011. 40 000 lidí[1] jasně vyjádřilo, že jím není lhostejný osud této země a v obavách o svou budoucnost se rozhodli vydat do ulic Prahy a protestovat proti vládním reformám.

FOTO: Jan Handrejch, Právo

Tento dav, a i další lidé si ale jaksi dále neuvědomují, že osud našeho národa je ohrožován také jinde. Stejně početný dav, ba co víc, větší! měl být v Praze 26.3.2011 na Pochodu pro život. Jedná se o krátky pochod Prahou na vyjádření nesouhlasu s umělými potraty. Letos to byl již 11. ročník a počet lidí v průvodu byl odhadnut na 1000-2000[2]. Pán Bůh díky alespoň za to málo. Někdo vážil cestu až třeba z Brna a někdo není ochoten pohnout se pár ulic v Praze... K tomu, aby zlo triumfovalo, stačí jediné – aby dobří lidé nic nedělali. Edmund Burke.

Aby národ nevymíral a generace se „zkopírovala“ je potřeba mít plodnost na hodnotě 2,1. Chápej: muž a žena mají 2 potomky a dochází ke „zkopírování“ generace. Jelikož se ale stávají neštěstí (nehody, nemoci, vraždy, ...), je potřeba mít 2,1 dítěte na pár[3]. Plodnost v České republice ale i v jiných státech Evropy se pohybuje kolem hodnoty 1,1 - 1,4, což je důvod současné demografické krize a pomalého vymírání národa[3]. Od roku 1957, kdy byl u nás povolen umělý potrat na žádost, bylo zabito 3 230 403 dětí před narozením[4]. Znamená to, že počet obyvatel bude už jen klesat. V roce 2050 zde bude 9,1 mil. obyvatel a v r. 2100 již jen 8 mil. obyvatel[5]. Dokonce nás nezachrání ani 1 mil. přistěhovalců!

V některých zemích dochází dokonce k jevu, že je preferován jako potomek syn před dcerou. Důvod je snad jasný. Jedná se hlavně o Čínu a Indii[6].

Rusko, které má největší počet potratů na světě, zvažuje omezení dostupnosti umělých potratů a novou pro-rodinou politiku[7]. Nač váhají evropské státy? Až už bude příliš pozdě? A co dělá ta naše vláda? Přichází s ještě benevolentnějšími pravidly pro umělé potraty, omezení práv rodičů u dívek starších 16 let, eugenické potraty až do porodu[8]! Dále posouvá hranici pro záchranu předčasně narozených (svůj nesouhlas vyjadřujte zde)! Žijeme v době, kdy um. potrat je levnější než porod a národ český je velmi krátkozraký a nemyslí na likvidování své budoucnosti... Bůh nám pomáhej.