Homosexuální lobby je čím dál silnější a agresivnější ve svých požadavcích. Na počátku chtěli homosexuálové (kdekoliv na světě) jen svou společenskou akceptaci ve formě registrovávaného partnerství. Média byla plná hesel, že registrovávané partnerství lidem neublíží, ale jim pomůže. Zaznělo také, že homoadopce nejsou jejich požadavkem a že je to záležitost až budoucích generací. Všude ale tam, kde bylo schváleno registrované partnerství, ihned následoval další požadavek resp. přípravné kroky k brzké homoadopci a „manželství“ homosexuálů. Nevadí jim ani lhát, říkají, že nestal v naší společnosti čas promluvit si o homoadopcích, že česká společnost je tomu nakloněna, ale opak je pravdou, stačí si chvilku „pogooglit“ a zjistíte, že doposud je 50-60% Čechů proti homoadopcím.

Homoadopce nám ale klepou na dveře. Organizace STUD zaslala ministru Kocábovi 2000 hlasů z petice „Dobro dětí ve všech rodinách“ a požadují zrušení protiústavního zákazu individuálních adopcí pro lidi v registrovaném partnerství. Tato petice byla odpovědí na petici p. Poslankyně Šojdrové „Dobro dětí především“, pod kterou se ale podepsalo necelých 15tis. lidí. Víte, jak to komentují homosexuálové? Že jim je z toho nablití.

Do celé věci pak vstupuje Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. ES říká, že adopce nelze odmítat na základě sex. orientace a v jiném rozhodnutí zase říká, že homosexuální „manželství“ jsou věc národní suverenity. No jo, ale otázka zní, na jak dlouho?

Ti, co nazývají věci správnými jmény a nebojí se říct, že homopochody jsou satanské a homomanželství je příklad lidské degenerace, jsou např. zbavováni funkcí a vylučováni z dialogu.

Pak tu jsou ale křesťani, kteří mají práci a zákon jim nařizuje oddávat homopáry, pokuty pokud jim odmítnou služby (jako např. pronájem prostorů pro homosvatbu nebo poradit v sexuologické poradně). Pokud katolický syrotčinec odmítne adopce dítě homopárem, musí být uzavřen. To je mi rychlý přechod od společenské akceptace k pracovní perzekuci a zavírání dětských ústavů. Nikoho svobodný názor nezajímá a nebo si jej řekni, ale počítej se zatčením!

Jde o novodobou diktaturu, kde člověk nemá možnost projevit svůj nesouhlas popř. je za svůj nesouhlas perzekuovaný.

Úplně nejsmutnější ale jsou lidé, kteří si říkají křesťani, ale přitom jsou pro registrované partnerství nebo dokonce žijí homosexuálním způsobem života.